Προσαρμοσμένη αναζήτηση

20 June 2010

Χωρισμός: Μετά την απελπισία το shopping therapy

Το shopping therapy αποτελεί το καλύτερο ξέσπασμα για τις γυναίκες μετά από ένα χωρισμό, με τα ψηλοτάκουνα και ένα κοντό μαύρο φόρεμα να έχουν την τιμητική τους.

Μετά από ένα χωρισμό, το 74% των γυναικών που έλαβαν μέρος σε έρευνα του Clothes Show London παραδέχτηκε πως τις πρώτες εβδομάδες προτιμούν να επιδίδονται σε shopping therapy, με το 47% να ομολογεί πως ξοδεύει τουλάχιστον 370 δολάρια σε νέες αγορές.

Όπως προκύπτει από τις απαντήσεις, μετά τα ψηλοτάκουνα και το φόρεμα, τα δημοφιλέστερα προϊόντα που αγοράζουν οι γυναίκες ύστερα από έναν χωρισμό είναι προκλητικά εσώρουχα, επώνυμες τσάντες και ακριβά καλλυντικά.

Εκτός από το shopping therapy, οι γυναίκες, στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν ένα χωρισμό, ακούνε μουσική, βλέπουν κάποια ταινία, γυμνάζονται ή βέβαια επιλέγουν να πληρώσουν αδρά ακριβές υπηρεσίες περιποίησης!

Τέλος, το 60% του δείγματος της δημοσκόπησης που διενήργησε το Clothes Show London, επισήμανε πως χρειάζεται περισσότερους από τρεις μήνες για να ξεπεράσει έναν χωρισμό.

Πηγή: cosmo.gr

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More