Προσαρμοσμένη αναζήτηση

30 November 2010

Μάθε πως να δώσεις το τέλειο γαλλικό φιλί

Καθένας από εμάς έχει το δικό του μοναδικό τρόπο όταν φιλάει μια γυναίκα κι αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους, είτε ως άντρας που ξέρει πώς να κάνει μια γυναίκα να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, λόγω των παθιασμένων φιλιών, είτε ως πρωτάρης που…απλά χώνει τη γλώσσα του μέσα σε ξένα στόματα και προκαλεί πανικό.

Σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα και βασικές τεχνικές που θα πρέπει να γνωρίζεις για το γαλλικό φιλί. Τι να κάνουμε, δε γεννηθήκαμε όλοι κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, αλλά μπορούμε να αναπτύξουμε τέτοιες γνώσεις που μετά «τύφλα να ‘χει ο Marlon Brando».

1. Προετοίμασε το έδαφος
Πρώτα απ’ όλα είναι πάντα καλύτερα ν’ αποφεύγεις τον αιφνιδιασμό. Ξεκίνα κοιτάζοντας την στα μάτια. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα στείλεις το μήνυμα ότι σου αρέσει κι ότι θέλεις να έρθετε πιο κοντά. Ένα ζεστό χαμόγελο είναι αυτό που χρειάζεσαι για να στείλεις ή για να λάβεις το πράσινο φως. Εξίσου σημαντικό όμως με το πώς δείχνει το άτομο που έχεις απέναντι σου είναι και το που κοιτάζει. Εάν κοιτάει κάτω τότε το πιθανότερο είναι ότι ντρέπεται κι όχι ότι δεν ενδιαφέρεται. Αλλά εάν κοιτάζει κάπου αλλού ή χειρότερα κάποιον άλλον τότε μάλλον σκέψου ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!

2. Μικρές Λεπτομέρειες
Πριν κάνεις το μεγάλο βήμα υπάρχουν μερικές μικρές λεπτομέρειες που θα πρέπει να τσεκάρεις. Καθώς πλησιάζει η μαγική στιγμή δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να γέρνεις παράξενα προς το μέρος της. Καθώς την πλησιάζεις το σίγουρο είναι ότι θα θέλεις να νιώθεις άνετα έτσι ώστε να μπορέσεις ν’ απολαύσεις την κάθε στιγμή. Μπορεί λοιπόν να θέλεις να την αγγίξεις προτού τη φιλήσεις. Κι ενώ το να ακουμπήσεις με το χέρι σου το πρόσωπο της αποτελεί σίγουρα μια κίνηση οικειότητας, το να της κρατήσεις το χέρι σε συνδυασμό μ’ ένα ζεστό βλέμμα θα περάσει τα σωστά μηνύματα. Τώρα το μόνο που μένει είναι να πάρεις την σωστή θέση. Δεν αρκεί μόνο να βρεις την σωστή πορεία προς τα χείλη της αλλά και να γείρεις προς την σωστή κατεύθυνση. Γείρε το κεφάλι σου ελαφρά προς τη μια πλευρά κι η σύντροφος σου θα γύρει προς την άλλη και σύντομα θα βλέπετε αστεράκια!

3. Χείλη για φίλημα
Η μεγάλη στιγμή έφτασε οπότε απλά χαλάρωσε κι απόλαυσε την. Άσε χαλαρά τα χείλη σου και μην σφίγγεσαι. Καθώς ξεκινάς να φιλάς την παρτενέρ σου, γλείψε τα χείλη της λίγο. Πρόκειται για το trailer ταινίας προσεχώς. Θέλεις πάνω απ’ όλα η σύντροφος σου να νιώθει ευχάριστα καθώς τα χείλη σου ακουμπάνε τα δικά της.

4. Η ώρα της κρίσης
Πείραξέ τη βάζοντας την άκρη της γλώσσας σου στο στόμα της μόνο για ένα δευτερόλεπτο. Μετά τραβήξου αμέσως πίσω. Αν δεν κάνεις σαν χαζό, θα το αντιληφθεί ως κάτι πολύ γλυκό και παραπλανητικό. Διέτρεξε με τη γλώσσα σου τα δόντια της, παίξε με τη γλώσσα της κι ακόμα ρούφα τη απαλά για μερικά δευτερόλεπτα, κάτι που θα είναι καταπληκτικό για εκείνη.

5. Slow Motion
Αυτό λοιπόν ήταν το πρώτο σας φιλί. Τώρα φρόντισε να μην αποτραβηχτείς πολύ γρήγορα και να μην κάνεις κάποια απότομη κίνηση. Δεν έχεις ακούσει που πολλοί λένε ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου τους φιλιού ένιωθαν σαν να βρίσκονταν σε αργή κίνηση; Κάτι τέτοιο επιδιώκουμε! Συνδύασε φιλιά με τη γλώσσα, με γλυκά, αργά και μαλακά φιλιά στο λαιμό, στα μάγουλα, γενικά, όλων των ειδών. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι ότι στα γαλλικά φιλιά δεν πρέπει να είσαι άτσαλος και απότομος.

6. Και μετά το φιλί τι;
Καθώς το τέλειο φιλί σας φτάνει στο τέλος του απομακρύνσου σιγά σιγά και διατήρησε την οπτική σας επαφή. Αυτό το ζεστό γεμάτο ικανοποίηση χαμόγελο θα στείλει στη σύντροφο της μόνο θετικά μηνύματα. Απολαύστε την οικειότητα σας και ψιθυρίστε της στ’ αυτί πως νιώσατε κατά τη διάρκεια του φιλιού. Θα την κάνει να αισθανθεί όμορφα και θα την βοηθήσει να χαλαρώσει. Αν θέλεις να κάνεις κάτι, μάθε να το κάνεις καλά ώστε να είστε και οι δύο ευχαριστημένοι.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More